website onderhoud

Om een website veilig te houden is geregeld onderhoud aan te raden. Bij Webcave kunnen we jouw website onderhouden via het Websave abonnement. Een complete oplossing voor een veilige website.

Webhosting en beveiliging

Een website gehost bij Webcave draait op een hypermoderne SSD-server zodat deze optimaal werkt en jouw website een snelle laadtijd heeft. We hanteren een fair-use policy voor de schijfruimte. Hierdoor hebben we een vaste lage prijs voor de hosting van slechts €15,- per maand. Hiervoor krijg je ook een beveiligde SSL verbinding en worden er maandelijks back-ups gemaakt.

Betaalbare hosting en onderhoud.

Bij Webcave bieden we twee mogelijkheden voor hosting, service en onderhoud. Het hosting pakket en het Websave abonnement.

Met het hostingpakket profiteer je van onze snelle SSD servers met SSL verbinding. Met Websave bieden we een compleet pakket van hosting, beveiliging, updates en support.

Met het Websave abonnement ben je gegarandeerd van een stabiele website de laatste beveiligingsupdates en snelle support voor een optimale werking. Daarnaast wordt er dagelijks een back-up gemaakt van de website.

Websave biedt:

onderhoud is noodzakelijk

Om jouw wordpress website veilig en goed werkend te houden is onderhoud nodig. Net zoals een auto periodiek onderhoud nodig heeft is dit bij een website net zo. Wanneer je geen periodiek onderhoud aan je auto laat uitvoeren kan dit problemen veroorzaken. Als een website niet regelmatig geupdate wordt, kan deze makkelijker worden gehackt.

Hosting pakket

Supersnelle SSD hosting en altijd beveiligd met SSL.

€15,- per maand

Websave abonnement

Dagelijks een back-up en geregeld (beveiligings) updates.

Vanaf €35,- per maand