webshop laten maken

Online winkelen is de afgelopen jaren steeds populairder geworden — ook kleine ondernemers kunnen er niet meer om heen. De investering voor de ontwikkeling is voor veel ondernemers vaak de grootste drempel. Bij Webcave hebben we deze daarom verlaagd.

Webshop in Woocommerce laten maken

Voor het MKB is een webshop gebouwd in Woocommerce, ideaal.

Met een relatief lage investering is het mogelijk om een complete webshop te bouwen voorzien van alle gewenste opties zoals een koppeling met diverse betalingsproviders en pakketbedrijven. Ook is het mogelijk om zelf eenvoudig producten toe te voegen en de voorraad te beheren.

Wat kost een webshop?

Natuurlijk ligt dat aan je wensen. Webcave bouwt webshops zonder gedoe, gewoon betaalbaar. Daarom heb je al een webshop vanaf €600,-

Goedkope webshop
laten maken

Bij Webcave kunnen we voor ieder budget een webshop maken. Van een simpele webshop zonder gedoe tot een complete online winkelstraat met honderden artikelen en gepersonaliseerde plugins zoals een live chat functie.

Webshop optimaliseren

Na het bouwen van de webshop kunnen we verder werken aan de optimalisatie. Dit kan via zoekmachine optimalisatie (SEO), conversie optimalisatie, remarketing en andere vormen van online marketing, afhankelijk van de doelstelling.