over ons

geen gedoe, gewoon betaalbaar

sinds 2014

Wij zijn een no-nonsense webdesign en marketingbureau. Je vind ons niet in een prachtig kantoor in een grote stad. Wij werken vanuit onze ‘cave’. Hierdoor kunnen we jou het beste bieden voor een scherpe prijs.

Sinds 2014 bouwen we eigentijdse websites, webshops, grafische uitingen en ontwikkelen we marketingcampagnes voor de ZZP’er en het MKB.

jong en dynamisch

We zijn niet van gisteren, daarom gebruiken we de techniek van vandaag en morgen. Doordat we een jong en dynamisch bedrijf zijn schakelen we snel en zorgen we dat alles up to date blijft. Moderne techniek, fris ontwerp en en actuele marketing strategie.

We dragen bij aan de ontwikkeling van een stevig online fundament voor jouw bedrijf. Van de inventarisatie tot aan de lancering en monitoring. Hierbij kun jij de regie houden of je kan alles volledig laten verzorgen.

Faiya

onze motivator

Ze geeft geen opbouwende speeches, maar een blik en een knuffel zijn voldoende om weer vol energie verder te gaan.

communication is key

We houden van korte lijnen en eerlijke communicatie. Daarom zijn we persoonlijk bereikbaar voor onze klanten. Rechtstreeks contact met de webdesigner, grafisch vormgever en marketing specialist. Vanuit onze ‘webcave’ zorgen we voor snelle communicatie, dat bespaard tijd die we nuttig kunnen besteden aan jouw project.

out of the box

We denken niet in kaders, programmeren is vormgeven en marketing is creatief denken. Door de perfecte combinatie van idee tot uitvoering helpen we elk bedrijf of merk bij de online zichtbaarheid.

onze werkwijze

1

concept

We bespreken graag jouw wensen en ideeën en denken actief met je mee. Het maakt niet uit of het gaat om je eerste stap naar online zichbaarheid, of dat je deze juist wil vergroten. Samen tillen we jouw bedrijf naar het volgende niveau.

uitvoering

We gaan direct aan de slag. Neem een drankje, want je hoeft nu even niks te doen. Je kan het proces volgen of laat je positief verrassen zodra we het eindresultaat aan je presenteren.

2

3

optimalisatie

We pakken een vergrootglas of leggen de resultaten onder de microscoop. Dit zijn niet de puntjes op de i, want die hebben we al gezet bij de uitvoering. We gaan een stap verder, wat goed is maken we hier nog beter.